Ελεύθεροι Δημότες ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑVE Καίσαρ ΟΛΟΥΝΤΙΕ να πας στο καλό. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!

 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.





Επιτέλους τέλος για το καθεστώς του Καίσαρα. Όλα τα καθεστώτα έχουν κοινά χαρακτηριστικά: Αμορφωσιά,απέχθεια στους νόμους, αλλεργία στην Δημοκρατία, περιφρόνηση στο Σύνταγμα και η κατάληξη τους είναι πάντα η ίδια...στα σκουπίδια της ιστορίας. Αχυρανθρωποι τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά με μόνη αποστολή να εκτελούν τις εντολές του Καίσαρα, να λένε σε όλα ΝΑΙ, χωρίς σεβασμό στα δικαιώματα του Δημότη.
Ο νέος Δήμαρχος χωρίς χρονοτριβει να καθαρίσει την κοπρο του Αυγειου, να επανέλθει ο σεβασμός στους νόμους, η ισοδυναμία στους Δημότες, στους Δημοτικούς οργανισμούς ΔΑΕΑΝ, Λιμενικό ταμείο κ.τ.λ. Τα παραδείγματα είναι πολλά, εμείς ένα σας λέμε, έχετε απολέσει την ΑΙΔΩ. Η μόρφωση σας περισσεύει, δεν μπήκατε στον κόπο να ανοίξετε ένα λεξικό ή την μετάφραση του Google για να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει ναυτικό πάρκινγκ που διαφημίζεται τόσα χρόνια στην αγγλική γλώσσα στους ηλεκτρονικούς πίνακες στις εισόδου του Αγίου Νικολάου. Με πιο δικαίωμα εξευτελίζετε την πόλη στα μάτια των επισκεπτών? Με πιο δικαίωμα φέρεσται με ασέβεια στους πολίτες από άλλες πόλεις που έχουν ανάγκη να επισκεφθούν το Δημαρχείο διατηρώντας ακόμα και σήμερα πινακίδες που τους κατευθύνουν στο παλιό Δημαρχείο; Επισκέπτεστε τον Άγιο Δομέτιο στην Κύπρο, μήπως παρατηρήσατε τους κυκλικούς κόμβους τι διάμετρο έχουν? Ψιλά γράμματα για 'σας, εσείς έχετε τον αλγόριθμο.
Τι προσπαθήσατε να κάνετε στο καθολικό? Χωρίς να το συσχετίζουμαι, ο νους μας πάει στην εποχή που τον Άγιο Νικόλαο κυβερνούσαν οι δοσίλογοι, την εποχή που άλλαξε το σχέδιο πόλης 1950-52 και πως καταπατήθηκε από τους ημετέρους κρατική περιουσία εις βάρος του Αιγιαλού. Με το καθολικό δεν θα επανέλθει η αρπαγή της δημόσιας γης όπως τον παραλιακό, ο νέος Δήμαρχος έχει καθήκον να προστατεύσει την δημόσια περιουσία από τις ορέξεις των αρπακτικών. Μετρηθηκατε, Ζυγιστηκατε και βρεθήκατε ελλιπείς. Πατήσατε στο τσιγαροχαρτο και νομισατε ότι ψηλώσατε. Εμείς οι ελεύθεροι Δημότες δηλώνουμε την στήριξη μας στον ΘΩΜΑ ΧΑΡΙΤΑΚΗ κρίνοντας τον ικανότερο να επαναφέρει τον Δήμο στην Δημοκρατική θέση που του αξίζει σεβόμενος τους Δημότες και τους νόμους, να μπει τέλος στην αυθαιρεσία και τον ετσιθελισμο. Στην ΜΑΥΡΗ σελίδα τον ανερχόμενων θα ξημερώσει νέα σελίδα προόδου και ευνομιας. ΑVE Καίσαρ ΟΛΟΥΝΤΙΕ να πας στο καλό. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ, ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ, ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!!!!!!
Πάντα ισχύει: Να μην φοβόσαστε το γιό του Βασιλιά, να φοβάστε το γιό της πλύστρας όταν αποκτήσει εξουσία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο